Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Onko Sinulla ongelmia puhelimesi tai tietokoneesi kanssa? Entä vaivaako mieltäsi jokin tietokoneisiin tai puhelimiin liittyvä kysymys, jonka ratkaiseminen voisi auttaa sinua saamaan enemmän irti laitteestasi?

 

Sitä varten on Puhelin- ja IT-tuki, jonka avustuksella saat vastaukset kysymyksiisi ja pääset nauttimaan laitteestasi entistä paremmin. Emme tee kotikäyntejä, eikä meillä ole liikettä minkään kaupungin keskustassa, mutta lupaamme sinulle ilmaista palvelua internetin välityksellä kaikkiin elektronisiin laitteisiin liittyviin kysymyksiin ja ongelmiin. Vastaukset pyrimme tarjoamaan joko sähköpostilla tai tämän sivuston kautta 24 tunnin sisällä kysymyksen jätöstä. 

 

Kesän aikana erkanemme sivuston oikeasta aihepiiristä niin, että alamme kokoamaan sivustollemme neuvoja ja vinkkejä tietokoneisiin, puhelimiin ja televisioihin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. (Emme tavoittele kuitenkaan Niksi-Pirkan kaltaista sivua, vaikka sitä luemmekin)  

 

Jos mieltäsi askarruttaa jokin elektroniikkaan liittyvä kysymys, älä epäröi enää vaan jätä kysymyksesi meille sivuston kautta tai ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen  tukipalvelu23@gmail.com ja me ratkaisemme ongelmasi asiantuntijoiden avulla ja sinä pääset jatkamaan laitteesi käyttöä hyvillä mielin.

 

Sivuston päivitykset: